Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Els Mossos detenen un home durant les protestes a Barcelona

Santi Cañizares, sobre la mort del seu fill: «No se'n va anar fins que no va veure preparada a la seva mare»

Santi Cañizares i la seva dona, Mayte García, han optat per retre homenatge al menut
Santiago Cañizares i Mayte García, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Pràcticament un mes després que Santi Cañizares i la seva dona, Mayte García, perdessin el seu fill Santi, la parella continua fent el cor fort i intentant mantenir viu el record del seu menut.

 

Precisament, l'exporter i la seva dona, Mayte García, han optat per trencar el seu silenci a ‘Hola!’ i ambdós han volgut aprofitar l'oportunitat d'homenatjar al petit Santi, que ha deixat marcats de per vida als seus pares. 

El record de Santi Cañizares

Mayte García i Santiago Cañizares a la portada de la revista | Hola

 

Santiago Cañizares i Mayte García es despullen totalment a l'entrevista. I és que, de fet, la parella s'obre en canal per relatar que «ell no se'n va anar fins que no va veure preparada a la seva mare» i que «es va oblidar del seu pare, quelcom que no havia fet mai, perquè érem ànimes bessones».

 

D'altra banda, Cañizares i la seva dona expliquen que recorden al petit com «un savi al cos d'un nen», que «venia a ensenyar, no a aprendre».

 

Finalment, la parella va sorprendre tothom en explicar: «Quan se'n va anar, vaig sentir tanta pau, tanta energia... Va ser com si ens hagués deixat una miqueta d'aquesta pau que sentia ell. Anàvem surant».

Lluita contra el càncer infantil

Santi, el fill de Cañizares i Mayte García | cedida

 

El menut Santi va perdre la vida a causa càncer que patia. Tot i això, el mateix pare del petit relata que «tornaria a passar per tot, només per haver-l'ho conegut a ell»,  ja que definia al seu fill com «algú molt gran i pel qual sentia l'amor més pur que et pots trobar».

 

«Cal lluitar, no enfonsar-se i, sobretot, cal donar-li veu al càncer infantil», reconeixia finalment l'exporter del Reial Madrid i el València CF.