rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Santiago Segura confessa que va patir 'bullying'

L'actor ha publicat una fotografia recordant la seva adolescència
Santiago Segura ha confessat com va ser la seva adolescència   | Cedida

 

L'adolescència és una època difícil per a tots, així ho ha volgut mostrar Santiago Segura, el famós actor i director espanyol qui ha revelat la seva fotografia de l’orla estudiantil. L’actor de Torrente ha passat per una evolució evident fins a arribar a la imatge que llueix actualment, però hi va haver uns anys que a ulls del públic tenia un aspecte molt diferent després d'aparèixer en  ‘El día de la Bestia’ la pel·lícula d’Álex de la Iglesia, la qual el va portar a la fama.

 

Però ha volgut tirar més enrere en els anys, concretament quan en tenia 14 i ha expressat que patia assetjament escolar. L’actor ha mostrat l’aspecte que tenia llavors en una fotografia a l'Instagram on es defineix com «14 anys, entrant en l'adolescència, gras, amb ulleres i torejant el ‘bullying’ com podia».

 

 

Explica les aventures i inquietuds de la seva adolescència

Una imatge que resulta impactant i alhora nostàlgica en la qual també ha volgut explicar els hàbits i les aventures d’aquells anys que l’han convertit en la persona que tots coneixem. Es defineix a si mateix com algú que estava «llegint còmics a totes hores, dibuixant en qualsevol espai en blanc, incapacitat per a qualsevol mena d’activitat gimnàstica, addicte a les sessions de programes dobles de cinemes de barri, a les milfulles de nata i crema... així era». Aquesta és la fotografia que ha publicat al seu compte d'Instagram:

 

 

Una publicació que ha estat comentada molt positivament pels seus seguidors, que en gran majoria s'han sentit identificats i que l'han recolzat completament amb comentaris com: «Un nen normal amb inquietuds diferents», «Molts vam patir l'anomenat 'bullying'. Però on estan aquells ara? Ets molt gran Santiago» o «Olé tu. Potser gràcies a aquestes circumstàncies ets tan especial i meravellós», entre molts d'altres. 

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris