Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El calendari de festes laborals de l'any 2018 ja és oficial

A Catalunya hi haurà un total de tretze dies festius
S'aprova el calendari de festius per al 2018 | Cedida.

 

Aquest dimecres el Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat el calendari laboral del 2018. Així, ja són oficials els dies festius que tindrem l'any vinent, i aquesta vegada hi ha més possibilitats de fer pont entre dies festius. La majoria dels dies festius cauen entre dimarts i dijous, i dos cauen en dissabte. El calendari és acordat pel govern espanyol i els agents socials —patronals i sindicats—, i a Catalunya hi haurà un total de tretze dies festius. 

 

En aquest calendari, es contemplen com a festes laborals a tot el país: 1 de gener, Cap d’Any (dilluns); 6 de gener, Reis (dissabte); 30 de març, divendres Sant; 2 d’abril, dilluns de Pasqua Florida; 1 de maig, Festa del Treball (dimarts); 15 d’agost, l’Assumpció (dimecres); 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya (dimarts); 12 d’octubre, Festa Nacional d’Espanya (divendres); 1 de novembre, Tots Sants (dijous); 6 de desembre, dia de la Constitució (dijous); 8 de desembre, la Immaculada (dissabte); 25 de desembre, Nadal (dimarts), i 26 de desembre, Sant Esteve (dimecres). A més, els ajuntaments hauran de proposar dues festes locals que seran retribuïdes i no recuperables. Sant Joan no apareix al calendari perquè cau en diumenge, i Sant Jordi, que no és festiu, cau en dilluns. 

 

Tres dels festius cauen en dimarts, dos en dimecres, i un dijous, però encara no s’ha pogut tirar endavant la proposta de les organitzacions empresarials de traslladar els festius d'entre setmana a dilluns o divendres per la falta d’acord amb les organitzacions sindicals.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris