rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sara Carbonero i Iker Casillas superen la pèrdua de la seva amiga María

Tots dos estan disposats a gaudir de la vida al màxim en companyia dels seus fills

 

 

El passat divendres 24 de novembre, Iker Casillas i Sara Carbonero van rebre una notícia terrible. Com explicava aquest mateix diari, tots dos havien perdut un ser estimat, una tal María, amiga molt propera de la família

 

Es tractava d'algú a qui estimaven i que trobaran a faltar; per això, tots dos van publicar una història d'Instagram com a comiat. Ara, com explica 'Bekia', sembla que la família ja es troba una mica millor d'ànims i que tant Sara com Iker s'han bolcat en els seus fills i es dediquen a gaudir de la vida.

Disfrutant de la vida amb els seus nens

La periodista i el seu marit van gaudir d'un entranyable cap de setmana al costat dels seus fills Lucas i Martín, i Sara no va dubtar a compartir una imatge en la qual apareixia al costat del seu fill major. En aquesta, escrivia: «Poques negociacions més dures que la dels dissabtes a l'hora de menjar. Diuen que italià i són majoria».

 

A aquestes fotos afegia dues més: una en la qual apareixia al costat d'Iker, i una altra en la qual apareixia el petit, Lucas, menjant un plàtan, molt somrient. Amb aquestes imatges, Sara demostra que, encara que dolgui, sap imposar-se a les pèrdues i gaudir del dia a dia amb les persones que importen

 

De fet, la pèrdua arribava al pitjor moment possible, ja que el futbolista i, per extensió, la seva família, es trobaven en una situació molt inestable, fruit de les dificultats del jugador per trobar un nou club.

 

Pot ser que sigui precisament per això que la parella encara no s'animi a ampliar la família. Fa poc, van aparèixer molts rumors que asseguraven que Carbonero estava esperant al seu tercer fill, no obstant això ella mateixa es va encarregar de desmentir-ho. Encara amb tot, com exposa el citat mitjà, la parella no descarta anar a per un nou fill una vegada que la situació de Casillas sigui una mica més estable i es decideixi sobre si es queda en el Porto o no.

 

Sara Carbonero amb Iker Casillas | Instagram

 

El petit Lucas menjant un plàtan | Instagram

Un emotiu comiat

Quant a l'últim adéu de María, Sara l'acomiadava a Instagram mostrant la finestra d'un avió, en un preciós clarejar on abundaven els núvols. La fotografia semblava evocar el concepte del cel, i incloïa les següents paraules: «El cel avui estava més bonic que mai… et trobarem molt a faltar, María…».

 

Per la seva banda, el porter va escriure un text més curt però amb el mateix missatge: «Fins sempre María. D.E.P», acompanyat d'una imatge de la costa, en la qual podia apreciar-se unes boniques aigües color turquesa.

 

El comiat dedicat per Sara Carbonero a la seva amiga María | Instagram
 
Imatge de l'Instagram d'Iker Casillas | Instagram

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris