rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sara Carbonero lamenta la mort de Celia Fuentes

La periodista ha publicat una fotografia a manera d'homenatge a la jove
El missatge de Sara Carbonero sobre Celia Fuentes. | Instagram

 

Sara Carbonero no ha trigat a sumar-se a la resta de famosos que aquest dijous 21 de setembre han plorat la mort de la 'influencer' Celia Fonts. La periodista no ho ha dubtat i s'ha sumat a la resta de famosos i companys del programa 'Quiero Ser' on va participar la jove. Com explica 'OkDiario', ho ha fet a través del seu Instagram Stories en una mena d'emotiu homenatge on podem observar les paraules 'DEP Celia' damunt d'un fons de color negre. A més, també apareix un cor de color vermell dibuixat a mà alçada.

 

Cal assenyalar que tot i que encara s'està treballant per saber quins van ser els motius de la seva mort, tot apunta que la jove podria haver-se suïcidat per culpa d'una forta depressió. Segons han explicat els oncles de Celia a aquesta mateixa font, «Ella feia temps que estava trista però ningú s'esperava que arribés a aquest punt. Els seus pares estan fatal i —de moment— prefereixen no parlar amb ningú. Si estem malament nosaltres, no em puc imaginar com estan ells».

A més, han desmentit que el tràgic final es degui a un desengany amorós: «Crec que no té res a veure amb una relació sentimental, però només ella ho sap». La jove era una habitual de les festes, desfilades i passarel·les de moda. L'última vegada que va assistir a un acte de moda va ser a la Fashion Week de Madrid. En aquest moment, Celia va aprofitar per expressar la seva gran admiració per Sara Carbonero.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris