rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Òscar Dalmau mostra els lligams del Partit Popular amb el Tribunal de Comptes

El comunicador català no s'ha quedat indiferent davant la multa de 5 milions d'euros

 

El Tribunal de Comptes ha citat pel dia 25 de setembre un grup de fins a deu ex-alt càrrecs del Govern, inclòs l'expresident de la Generalitat Artur Mas. Aquest hauria d'abonar una fiança pràcticament 5 milions d'euros per les despeses que va causar la consulta del 9-N. A partir d'aquí, sorgeix el dubte de qui és, el Tribunal de Comptes. Qui en forma part? Òscar Dalmau ha volgut resoldre aquest dubte penjant aquesta informació a Twitter. En la imatge publicada per Òscar Dalmau es pot llegir que molts dels que formen part del Tribunal de Comptes tenen algun vincle amb el PP. I és per això que no es mostra sorprès davant de la multa que han rebut els representants públics catalans.

Per altra banda, el conseller de Justícia, Carles Mundó, ha publicat en la mateixa xarxa social un reportatge publicat pel diari 'El País' on es mostra que un centenar dels treballadors tenien vincles familiars, i que els dos últims presidents que ha tingut aquest comitè tenien fins a 17 familiars en alts càrrecs.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris