rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Seat Martorell assegura que està rebent pressions «polítiques o monàrquiques» per traslladar la seva seu fora de Catalunya

L'empresa no té previst canviar la seva seu social
Línia de muntatge del Seat León a la planta de Martorell. | CatalunyaDiari.cat

 

El president del comitè d'empresa de Seat Martorell, Matías Carnero, ha assegurat que l'empresa està rebent pressions perquè Seat traslladi, com moltes altres empreses, la seva seu social fora de Catalunya. En una entrevista a EiTB, ha admès que es va posar sobre la taula fer el canvi de seu social a causa de les pressions «polítiques» o «monàrquiques» que estava rebent l'empresa. De la mateixa manera, Carnera ha declarat que «no volen entrar en la guerra política» i que mentre no decaiguin les vendes, continuaran amb la mateixa situació, és a dir, venent cotxes sense entrar en «qüestions polítiques» o «de canvis de seu social». Ha detallat que Seat ja té una oficina a Madrid, però que si traslladés la de Catalunya, només caldria «emportar-se un telèfon, una cadira i una taula, a banda dels impostos que se'n poguessin derivar». Ara bé, Carnero diu que de moment no volen entrar en aquest debat, tot i que reconeix que «estan rebent moltes pressions perquè hi ha molt d'interès en què una empresa com Seat canvi de seu».

  

 

 

El president del comitè d'empresa ha explicat que sap que a l'acte del 12 d'octubre, a la Zarzuela «es va parlar molt» de Seat, perquè «tenen preocupació», encara que Carnero explica que no hi ha d'haver cap tipus de preocupació. Afirma que les inversions i els llocs de treball estan garantits i que es troben en molt bon moment quant a les vendes i producció. Quant a les pressions «polítiques» o «monàrquiques», Carnero diu que tant el rei com Rajoy coneixen molts directius i consellers de Seat.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris