Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El 06141, segon premi de 'La Grossa de Sant Jordi'

Les recaptacions del sorteig serveixen per contribuir en la millora dels aspectes socials
Imatge de promoció de 'La Grossa de Sant Jordi' | Cedida

 

El segon premi de 'La Grossa de Sant Jordi' ja ha caigut en mans dels qui disposaven del número 06141. Els afortunats rebran 32.500 € per cadascun dels bitllets que disposin, els quals van comprar a un preu de 5 €. Aquesta xifra és equivalent a 6.500 € per euro jugat.

 

El premi, com l'anterior, també ha caigut a Granollers.

 

 

El sorteig creat per la Generalitat amb motiu d'aquesta festivitat, ha celebrat la seva segona edició amb bitllets distribuïts per valor de 9,2 milions, 8 milions en paper i la resta per Internet o a través dels terminals dels punts de venda. Les recaptacions del sorteig serveixen per contribuir en la millora dels aspectes socials.

Un gran premi

Tenint en compte que són un total de cinc sortejos, obtenir el segon premi ja és una gran victòria. Tot i que la diferència de diners obtinguts encara és gran en relació al primer premi, que reparteix 100.000 € per bitllet.

 

Tanmateix, el tercer premi atorga menys de la meitat de diners que el segon, 15.000 € per bitllet, i la quantitat monetària que reparteix el quart i el cinquè premi queden molt lluny d'aquestes altes xifres, estaríem parlant de 5.000 € i 2.500 € respectivament.

Els premis no sempre són acumulatius

Si ets un dels guanyadors i disposes d'un dels números premiats, has de tenir en compte que no podràs acumular els premis d'aquest número pertanyents a la mateixa categoria. Per tant, si les teves quatre últimes xifres coincideixen amb les del bitllet afortunat, podràs rebre el premi corresponent a aquesta coincidència, però no podràs gaudir també del premi de les tres o dues últimes xifres, ni el de la darrera xifra, encara que coincideixin els números.

 

Així doncs, el mateix succeiria en coincidir més o menys números amb el bitllet premiat. Això és a causa d'una de les normes que regeixen el sorteig que indica que en donar-se aquesta situació, no es poden acumular els premis. L'única ocasió en què sí que es poden acumular és quan un mateix número resulta guanyador en més d'una categoria, tot i que els encerts de les cinc xifres mai es podran acumular.