Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Segons Belén Esteban, Jesulín li va penjar el telèfon quan el va trucar per explicar-li què va passar amb la seva dona

Belén va considerar que havia de saber el contingut de la trucada de María José Campanario
Belén Esteban a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Belén Esteban va ser convidada al 'Deluxe' aquest dissabte passat, 9 de setembre. La cadena preveia unes elevades audiències gràcies a l'interès que suscitava l'anomenat 'Belenazo', un d'aquests moments icònics en els quals Belén ho explica tot i no deixa canya dreta. En aquesta ocasió la col·laboradora anava al plató a parlar d'alguna cosa relacionada amb María José Campanario, una peculiar trucada que va trastocar tot el seu món completament. I és que, a part d'agrair-li els ànims i emfatitzar en com de bona mare Belén havia estat per a Andreíta, li va dir que volia veure-la sense que ningú se n'assabentés. Una proposició una mica estranya que va trastocar Belén. Per aquesta raó, després de meditar-ho molt va arribar a la conclusió que els familiars de la Campanario havien de saber el que havia succeït. Belén explica que li va comentar a Miguel què havia passat, el qual la va instar-la a explicar-ho.

En un primer moment volia dirigir-se a Mamen, la germana de Jesulín, amb qui menys hostilitats manté, no obstant això, després de dirigir-se a Raúl Prieto, director de 'Sálvame', aquest li va dir que el millor era que li digués directament a Jesulín. Malgrat les seves reticències, Miguel també va coincidir que era el més adequat i, finalment, Belén va realitzar la trucada. No obstant això, tal com explica al programa, després d'explicar-li què havia passat, Jesulín es va quedar callat i li va penjar el telèfon. Lluny de mostrar-se agraït o comentar alguna cosa sobre aquest tema, la seva resposta va ser tan transparent com ferma. Tot això va passar el 21 d'agost, mentre Belén estiuejava amb la seva família a Benidorm. El vídeo del moment pot veure's a la pàgina web de Telecinco.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris