rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els seguidors d'Elena Furiase defineixen com a «fastigosa, lesbianisme i incest» la foto del petó amb la seva mare

La mostra d'amor maternal entre Lolita Flores i Elena Furiase sembla que no li ha agradat a tothom

 

Amb aquesta fotografia, Elena Furiase feia un petit homenatge a Lolita Flores, la dona que li va donar la vida el 1988. Una fotografia que ha creat molta polèmica a les xarxes després que molts usuaris la malinterpretessin i la titllessin de «fastigosa, lesbianisme i incest». Atònita davant el que estava passant, Elena Furiase no ha volgut donar-li més importància i ha seguit publicant fotografies com sempre. Tot i així, Lolita sembla que ha decidit sortir al pas de les crítiques i ha volgut respondre de la forma més elegant possible. «Sense més», i al costat d'aquest missatge una imatge d'ella amb Lola Flores, en una actitud semblant a la qual mantenia ella amb la seva filla. Una declaració d'intencions que ha fet recular els malpensats i ha donat veu a les persones que han normalitzat el gest entre mare i filla.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris