Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sergio Dalma es posiciona sobre la independència a Catalunya

«No sòc independentista, però estic a favor del referèndum», ha dit
Sergio Dalma a 'El Hormiguero' | Antena 3

 

Sergio Dalma s'ha deixat veure per 'El Hormiguero' amb la intenció de promocionar el seu nou disc. Ha sigut justament gràcies a aquesta visita que Pablo Motos ha pogut aprofitar per preguntar-li sobre un assumpte de candent actualitat: la situació de Catalunya. Dalma no s'ha volgut tallar ni un pèl i ha explicat com percep ell la situació: «Ningú sap quin és el final que ens espera, però aquest diumenge, com a català i espanyol, em vaig sentir fatal en veure les imatges. Impotència, ràbia...», deia al programa. Respecte a la seva opinió personal sobre la independència Dalma ha manifestat que: «jo fa molts anys que visc a Madrid i molt temps viatjant per tot arreu, però sempre defenso la meva cultura, que és la catalana, i la meva llengua. No sóc independentista, però sempre he estat a favor d'un referèndum pactat i legal. M'agradaria que no haguéssim arribat a aquest punt, però s'ha de buscar el diàleg».

Finalment ha sentenciat que: «desitjo i espero que no sigui massa tard, perquè a Catalunya hi ha famílies enfrontades. Espanya està enfrontada i sempre que ha ocorregut alguna cosa a escala mundial sempre som els més solidaris. ¿No sabrem ser solidaris entre nosaltres? S'ha de saber conviure entre tots: l'independentista, el d'esquerres i el de dretes. Vull creure que ho serem».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris