EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

Sergio Dalma sobre Marta Sánchez després que hagi posat lletra a l'himne espanyol: «se li ha anat l'olla»

El cantant ha deixat clar que no està d'acord amb l'acció de Marta
Sergio Dalma  | Taquilla.com

 

Són molts els que estan parlant de la cantant Marta Sánchez en aquests dies després que vagi posar lletra a l'himne d'Espanya el passat 17 de febrer. La cantant pujava a l'escenari del Teatre de la Zarzuela per celebrar els seus 30 anys a la música. En un moment de la nit va entonar l'himne d'Espanya, al que ella mateixa va decidir posar lletra.

 

Ara, el també cantant, i català, Sergio Dalma ha mostrat el seu desacord amb la forma d'actuar de Marta, «quina necessitat tenia d'una cosa així» ha arribat a dir. I és que sembla que per ell ha estat una acció completament desencertada.

  

 

 

Crític amb la cantant

El català Sergio Dalma ha concedit una entrevista a 'El Correo' en la que ha parlat del rebombori que ha creat Marta Sánchez posant lletra a l'himne espanyol. El cantant ha sigut bastant crític amb la seva companya de professió i ha volgut deixar clara la seva opinió: «Crec que a Marta Sánchez, amb tots els respectes, se li ha anat l'olla».

 

«Una tia com ella amb una de les millors veus d'aquest país i una carrera de 30 anys quina necessitat tenia d'una cosa així... sabent a més al moment tan delicat que estem en temes de nacionalisme», afegeix Dalma.

 

Marta Sánchez durant el concert al qual va cantar l'himne | Cedida

 

Sembla que per Sergio Dalma l'actitud de Marta Sánchez no ha estat la correcta, però ja que el possar lletra a l'himne d'Espanya ha tingut tant de ressò, ja hagi estat de forma positiva o negativa, es pregunta en to de broma si ell hauria d'haver fet una cosa semblant. «Quan ho vaig escoltar vaig dir als meus músics: 'ara hauríem de fer nosaltres una versió rockera d'Els Segadors'», explica.

Acaba la seva crítica afegint que aquest és un tema amb el qual cal tenir molt de compte «perquè amb una cosa així es parla de tot menys de música. Clar que si volia publicitat l'ha aconseguit», sentencia.

 

Criticada també per Jordi Évole

No és l'únic, però, que ha criticat la cantant pel mateix. Fa poc Jordi Évole ho va fer també dient que mentre la cantant posa lletra a l'himne espanyol «declara els seus diners fora d'Espanya». Una cosa que no sembla gens justa a Évole qui va assegurar també que «Lliçons de patriotisme de Marta Sánchez, les justes».