Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sergio Ramos està molt enfadat amb el «cap» de la seva dona, Pablo Motos

El capità del Reial Madrid està molt preocupat
La fotografia del moment en què les parelles surten d'un restaurant | Twitter

 

Ja fa temps que Pilar Rubio col·labora al programa dirigit per Pablo Motos, «El Hormiguero». En ell, Rubio participa en diferents reptes, cada vegada més eixelebrats, en els quals la presentadora ha hagut de fer de tot. L'última ocasió sembla haver estat la que ha sobrepassat la paciència de Sergio Ramos. De fet, alguns mitjans asseguren que Pilar Rubio encara té malsons amb aquesta prova, que no és una altra que la de l'apnea (aguantar la respiració com més millor).

 

Segons aquestes informacions, el central blanc hauria dit prou a aquest tipus d'exercicis; encara més quan la seva dona es troba embarassada del seu tercer fill. Les imatges preses en ple Madrid fa pocs dies en què es veu a les dues parelles (Pablo Motos va estar acompanyat per Laura Llopis), sortint d'un restaurant, i la cara de pocs amics de Ramos quan la resta mostra el seu millor somriure, ho diu tot. 

 

Finalment, segons informa 'Diario Gol', tot i la preocupació que pugui tenir Ramos, a la periodista li encanten aquest tipus de proves, tot i que el central li hauria demanat que abandonés el programa en les setmanes vinents, a mesura que avanci l'embaràs.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris