Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La sèrie 'Carpool Karaoke' arriba a Espanya i ho farà amb Shakira de protagonista

La seva parella al programa serà el humorista Trevor Noah

 

La sèrie creada pel presentador britànic James Corden, ‘Carpool Karaoke’, gravarà el seu primer programa a Espanya i ho farà amb Shakira com a protagonista. La cantant colombiana, amb un fort mercat als Estats Units —el programa s’emet en aquest país—, ja ha participat d’altres grans produccions com el conegut caça-talents ‘Factor X’.

 

La sèrie, una idea del presentador del ‘late show’ americà ‘The Late Late Show with James Corden’, es basa a ajuntar, en un mateix vehicle, dues personalitats del món de l’espectacle i, aprofitant l’ambient de confiança, cantin algun dels temes més coneguts dels artistes en qüestió.

 

La sèrie ‘Carpool Karaoke’ s’ha convertit en un èxit mundial, tant que, després d’un any en emissió, Apple en va comprar els drets i l’emet al seu canal —Apple Music— des del passat 8 d’agost.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris