rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Serveis mínims en matèria de transports, ensenyament i sanitat per al pròxim dia 3 d'octubre

La Generalitat ha donat el vistiplau a la vaga general convocada contra «la repressió i la vulneració de drets fonamentals»

 

La Generalitat ha aprovat serveis mínims | TMB

 

Com informa la CCMA, la Generalitat ha dictat que el pròxim dia 3 d'octubre es funcionarà sota serveis mínims amb motiu de les jornades de vaga convocades per sindicats minoritaris. Els convocants són els sindicats CGT, Intersindical CSC, COS i IAC que han decidit convocar la vaga general en contra de «la repressió i la vulneració de drets fonamentals». No obstant això, els sindicats majoritaris, UGT i CCOO, no secunden la convocatòria. Quant als serveis mínims es comprendran entre el dilluns vinent, dia 2 d'octubre i el 13. Els serveis mínims volen garantir, fonamentalment, els serveis sanitaris, el transport públic i l'educació i s'han organitzat de la següent forma:

  

 

 

-Als jutjats de guàrdia es garanteix la presència de treballadors al TSJC i als jutjats d'instrucció i penals, a més a més de serveis mínims del 100% del personal adscrit.

 

-Els serveis d'urgències i les operacions que no es puguin ajornar, així com els tractaments de radioteràpia i quimioteràpia, s'hauran de garantir.

 

-Les escoles no universitàries tindran fixat un mínim de plantilla.

 

-Rodalies Renfe tindrà uns serveis mínims del 33%; TMB i Ferrocarrils de la Generalitat del 25% a les hores punta; i els dos tindran un servei del 50% en la resta dels horaris.
 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris