rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

S'especula sobre el naixement d'un romanç entre Dani Mateo i la modelo Yasmina Paiman

Tots dos han estat vists junts i han compartit imatges en les mateixes localitzacions
Yasmina, el nou interès amorós de Dani Mateo | Cedida

 

El famós humorista Dani Mateo torna a ser notícia. En aquesta ocasió, no obstant això, ho fa per raons sentimentals: si ben l'any passat va ser relacionat amb la model i 'instagrammer' Teresa Bass, és una altra model la que en aquesta ocasió sembla haver-li robat el cor. La noia en qüestió es tracta de Yasmina Paiman, una jove de 22 anys, amb la qual ha estat vist pels carrers de Madrid. Yasmina va començar a estudiar Filologia en 2013 i és un dels rostres més prometedors d'UN Models, la firma responsable de representar a destacats models internacionals tals com Carolina Ballesteros, Bar Rafaeli, Ana Beatriz Fangs, Alba Galocha, Isabel Fontana o Rocío Crusset.

Per si això no fos poc per despertar l'interès de molts, tots dos han donat diverses pistes sobre el seu romanç a les seves xarxes socials. De fet, 'Hola' explicava que els dos han compartit imatges en les mateixes localitzacions; eventualment també es responen amb algun 'm'agrada' en les seves respectives fotos; i, el més cridaner de tot, tots dos van compartir dos viatges romàntics, un a Cuba i un altre a Irlanda, donant a veure que les coses van bé i poden estar posant-se ja bastant serioses.

Junts han compartit imàtges en les mateixes localizacions | Instagram

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris