rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Sexta i Antena 3 superen Cuatro i Telecinco per la seva exhaustiva actualitat política

Mentre que Mediaset prefereix seguir amb la seva habitual programació, malgrat les noves notícies sobre la crisi entre Espanya i Catalunya, les altres cadenes s'han «apoderat» de la seva audiència
Ana Rosa i Susanna Griso | Cedida

 

Des del passat 1 d'octubre amb el referèndum a Catalunya fins a dia d'avui, les principals cadenes de televisió espanyoles han volgut ser el focus principal d'informació de tota l'actualitat relacionada amb el conflicte entre Espanya i Catalunya. No obstant, n'hi ha algunes que han preferit no centrar-se en aquest tema i han acabat perdent molta audiència. És el cas de Quatro i Telecinco respecte als seus principals competidors La Sexta i Antena 3. Segons informa ‘ESdiario’, en el cas de Cuatro, podria haver seguit una estratègia comercial alternativa a tota la informació de la independència per a oferir alguna cosa diferent als seus teleespectadors. No obstant, aquesta opció no ha estat molt ben rebuda, ja que la seva audiència ha caigut dràsticament  a diferència de La Sexta, que s'ha disparat amb diversos programes informatius dedicats al referèndum català i posterior problemàtica.

Aquest declivi de Cuatro no és l'única preocupació de Mediaset, ja que la seva principal cadena, Telecinco, també està patint una baixada, concretament en els matins on regna ‘El programa d'Ana Rosa’. Susanna Griso i el seu ‘Espejo Público’ han triomfat per la seva exhaustiva actualitat política mentre que en el de Quintana ha perdut audiència progressivament des del passat 1 d'octubre. A més, en un dia tan important com el de la Hispanitat, mentre que Antena 3 seguia emetent la crisi del país i com es vivia aquesta festivitat a Catalunya, Telecinco no va fer el seu habitual programa matinal, provocant que la seva caiguda s'accentués encara més.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris