rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shaila Dúrcal deixa als seus seguidors molt preocupats pel seu radical canvi de pes

La cantant ha reaparegut amb un augment considerable de quilos
Shaila Dúrcal ha reaparegut amb un augment considerable de pes | Cedida

 

Shaila Dúrcal ha tingut una vida plena d'alts i baixos personals i professionals, la qual cosa també ha afectat al seu propi cos. La cantant va confessar que quan tenia 15 anys va sofrir anorèxia i que fa uns anys també va tenir problemes de pes: «Va arribar un moment en el qual tenia la cara molt prima perquè no menjava i llavors vaig saber que alguna cosa estava malament en la meva alimentació», va declarar en 2011 després d'haver estat criticada per la seva extrema primesa. No obstant això, ara la filla de Rocio Dúrcal ha deixat preocupats als seus seguidors per tot el contrari, i és que Shaila ha sofert un augment considerable de pes.

La revista 'Cotilleo' s'ha posat en contacte amb la seva germana, Carmen Morales, qui s'ha mostrat sorpresa per la preocupació sobre la salut de la cantant: «Shaila es troba perfectament i amb molta salut». Carmen ho coneix de primera mà perquè, encara que ella viu a Madrid i Shaila a Miami, des de la mort dels seus pares estan molt unides: «Tenim contacte diari, parlem molt i Shaila es troba genial en tots els aspectes ara mateix».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris