Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira confessa la seva admiració per Piqué en una nova entrevista

La cantant colombiana ha concedit una entrevista a la cadena italiana «Canale 5»
Imtge d'arxiu de la cantant colombiana Shakira | CatalunyaDiari.cat

 

En una entrevista concedida a la cadena italiana de televisió «Canale 5», la cantant colombiana Shakira ha decidit obrir-se i confessar alguns dels sentiments que provoca en ella la seva parella, Gerard Piqué. Després que en les últimes setmanes apareguessin alguns rumors sobre una possible crisi i inclús ruptura —silenciats amb aquest petó—, la cantant ha confessat que ella sempre va dir «amb un futbolista, mai» o que es planteja, després de tenir els seus dos primers fills, anar a per un tercer amb el central del Barça.

 

La superestrella ha aprofitat l'entrevista també per explicar alguns aspectes de la seva vida quotidiana així com quina és la seva opinió sobre el Piqué futbolista —ara que està sent criticat per posicionar-se políticament—, al que cataloga com una «una institució de l'equip» i separa del grup de la majoria de jugadors que, segons ella, «son mercenaris en certa forma». «Crec que (Gerard Piqué) és un dels pocs futbolistes que ha nascut i crescut amb la ideologia blaugrana i que l'ha interioritzat. Crec que no hi ha diners que puguin comprar-lo ara mateix.»

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris