rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira es podria emportar als seus dos fills durant la seva última gira 'El Dorado World Tour'

Si prengués aquesta dràstica decisió Piqué es quedaria sol a Barcelona
Imatge publicada per Gerard Piqué a les seves xarxes socials. | Instagram

 

Encara que intentin desmentir-ho amb diversos missatges a les xarxes socials, els rumors de separació entre Shakira i Piqué són un secret a veus a l'ordre del dia en gairebé tots els mitjans nacionals i internacionals. De moment aquests dies s'ha pogut veure al futbolista concentrat amb la selecció espanyola i a Shakira, immersa en els assajos de 'El Dorado World Tour', uns preparatius que portaran molt ràpid a la colombiana a deixar Barcelona. Una de les incògnites que pesen sobre la parella és què faran amb els seus fills. El DoradoTour començarà el 8 de novembre a Colònia (Alemanya), continuarà fins a desembre per Europa i en 2018 la portarà a Latinoamerica i els Estats Units. Uns mesos molt atrafegats per a tots dos, ja que coincidiran amb els principals mesos de la temporada de futbol del central català. Així doncs Milan i Sasha no estan en edat d'escolarització obligatòria i això obre una possibilitat per a la cantant a portar-los amb ella a recórrer el món i deixar a Piqué completament sol a Barcelona.

Com la resta d'artistes internacionals que porten als seus fills a les gires, l'única cosa que la preocuparia és tenir a algú que els cuidi i els hi faci classe, un aspecte molt important per la Colombiana i que pot fer que descartés aquesta possibilitat, ja que Shakira està molt implicada en els estudis dels seus fills fins al punt que ja ha mantingut nombroses trobades amb la directora del col·legi al qual van els petits. Així doncs el futur dels fills està obert encara que tot apunta que Shakira se'ls pugui emportar.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris