Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Shakira passa el cap de setmana amb els seus sogres i allunya els rumors de ruptura amb Piqué

A més, el futbolitsta va penjar una foto al seu Instagram per demostrar que la relació continua endavant
Els rumors sobre la relació de Shakira i Piqué creixen cada dia. | CatalunyaDiari

 

La relació entre Gerard Piqué i Shakira s'ha convertit en la protagonista de les portades del cor d'aquesta última setmana. I és que fa un temps que els rumors de ruptura sonen amb força, sobretot des que el jugador blaugrana celebrés un gol canviant el seu típic gest d'encreuar els braços sobre el pit i fer el número dos amb les dues mans (fent referència al dia de naixement que comparteix amb la cantant) per un dos i una 'botifarra' a l'altra mà. Molts van interpretar que aquest canvi anava dirigit a la colombiana i aleshores la polèmica va esclatar.

Les especulacions que la relació de la parella no anava bé augmentaven també en veure que cap dels dos havia pujat fotos junts a les seves xarxes socials des de la boda de Leo Messi el passat juny. Sembla que Piqué va veure aquests comentaris i els va voler tallar penjant una imatge de la cantant amb els seus dos fills acompanyada del text: «Diumenge, temps en família». Tot i així la polèmica seguia envoltant la parella que no ha volgut fer cap tipus de declaracions.

 

Imatge publicada per Gerard Piqué. | Instagram

 

Ara la revista 'Vanitatis' ha tret les fotos de la reunió que podria acabar amb aquests rumors incessants. Sembla que el passat dissabte, 16 de setembre, Shakira va rebre als seus sogres a la casa que comparteix amb el jugador a Esplugues de Llobregat. A la cita, que va durar des de les 11 del matí fins a les 14 hores, també hi van assistir els pares de la cantant, el seu germà i el seu nebot. L'únic que no estava present era piqué que estava concentrat a Getafe amb la resta de l'equip per complir amb el calendari de lliga. Així doncs, sembla que la relació entre la parella continua tan forta que fins i tot organitzen reunions familiars.

 

Imatge dels pares de Shakira arribant a la casa. | Vanitatis

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris