rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira i Piqué demostren el seu amor en un dels moments més durs per la cantant

La parella es va mostrar més unida que mai en una trobada amb amics
Imatge de Shakira i Piqué en actitud carinyosa. | Semana

 

Shakira anunciava la setmana passada la cancel·lació de la seva gira a causa de la lesió que va patir en una de les seves cordes vocals durant els assajos. La cantant s'ha mostrat molt afectada per aquest contratemps que ha qualificat d'un dels «moments més durs de la seva carrera».

A això se suma la polèmica constant sobre la situació de la seva relació amb Gerard Piqué. La parella ha protagonitzat nombrosos titulars en els quals s'assegurava que la crisi que patien era tan forta que els havia trencat definitivament. Tot i això, ells sempre s'han mostrat units.

 

L'avi del futbolista, cansat dels rumors, exclamava: «No hi ha crisi. Si estan més units que mai! La premsa hauria d'assabentar-se una mica més dels temes. Shakira està preparant una gira que durarà sis mesos, per a Europa i Amèrica i ha de dedicar-li 24 hores al dia». Una gira que finalment ha estat posposada.

 

Imatge de Piqué i Shakira amb amics. | Semana

 

Després de diverses imatges dels dos junts, sembla que els rumors s’han calmat i, ara han sortit a la llum noves fotos en les quals es pot veure la bona sintonia entre tots dos durant un dinar amb uns amics, tal com ha avançat en exclusiva la revista 'Semana'.

 

Shakira, un dels noms als ‘Papers del Paradís’

Quan les coses semblaven calmar-se una mica, Shakira s’ha vist esquitxada pels ja famosos ‘Papers del Paradís’. Segons aquests la cantant, que té fixada la seva residència a Barcelona, gestionaria la seva fortuna de més de 30 milions d’euros a Malta i Luxemburg.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris