Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira i Piqué sorpresos abraçant-se apassionadament

El futbolista i la cantant van mostrar passió amb una abraçada més que amorosa
Imatges de Shakira i Piqué abraçant-se apassionadament | Chance

 

Fa unes setmanes va començar el rumor que després d'una època de crisi, Skahira i Piqué van acabar amb la seva relació. Doncs bé, la parella ja ha anat desmuntant aquest rumor i se'ls ha continuat veient junts. És més, fa uns dies ens van sorprendre amb un apassionat petó. Aquesta vegada tornen a ser notícia. És veritat que la cantant i el futbolista segueixen molt enamorats, deixant endarrere el suposat distanciament. En aquesta ocasió la parella es va acomiadar amb una «afectuosa abraçada» abans marxar de casa i és que aliens a tots, ells continuen amb la seva vida. Amb aquestes imatges queda clar que el distanciament entre Shakira i Piqué es deu al fet que estan immersos en les seves carreres professionals. El blaugrana ha tornat de nou als entrenaments amb el seu equip. Shakira, per la seva banda, es troba de gira mundial presentant el seu nou disc. Tal com ho explica el portal 'Bekia', Shakira ha declarat que, «Gerard Piqué ha sigut un dolç càstig del destí», deixant clar que no hi ha crisi entre ells dos.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris