rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira podria arribar a perdre 40 milions d'euros a causa de la cancel·lació de la seva gira 'El Dorado'

La cantant colombiana ha anunciat aquesta setmana la cancel·lació de la seva gira fins al 2018
Imatge de la cantant Shakira durant una actuació   | Shakira Universe

 

Shakira està passant pels pitjors moments de la seva carrera professional, com ella mateixa publicava aquest passat dimarts 14 de novembre a través de les xarxes socials. L'artista colombiana anunciava aquesta setmana la cancel·lació de tota la gira 'El Dorado', el seu últim treball discogràfic, fins al 2018, per una hemorràgia a les cordes vocals després de forçar massa als assajos. 

 

«Els meus doctors m'han ordenat un descans total de la veu que es perllongarà uns dies per evitar que es produeixi un dany major», explicava en un comunicat. Una cancel·lació que, a banda d'afectar-la anímicament, podria costar-li molts diners

 

Una despesa de 40 milions d'euros

Segons publica 'El Nacional', la posada en marxa de cada concert està valorada en 1,2 milions d'euros. I és que Shakira s'ha proposat que aquesta gira sigui la més espectacular dels seus més de 20 anys de trajectòria. Unes xifres que, si tenim en compte que s'han posposat totes les actuacions per Europa, la despesa puja a 15,6 milions d'euros, el que suposa un total de 40 milions d'euros pel que fa a la totalitat de la gira. 

 

Per tal de minimitzar aquestes pèrdues, l'artista s'hauria posat en contacte els últims dies amb un advocat de confiança per valorar les conseqüències d'aquest ajornament, segon la font citada. La principal garantia és l'assegurança de Live Nation, la promotora de la cantant, que respon d'ella en cas de malaltia. Els danys d'anys irreparables econòmicament serien aquells relacionats amb els sponsors i patrocinadors, encara que es desconeixen les xifres. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris