Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Shakira publica un vídeo sense maquillatge i revoluciona completament les xarxes

La cantant actuarà el pròxim 25 de novembre a Barcelona

 

La coneguda cantant colombiana Shakira està donant-ho tot amb la seva gira mundial El Dorado World Tour, amb la qual presenta el seu nou disc 'El Dorado' en més de 100 ciutats de 30 països diferents. A l'octubre, la ciutat alemanya de Colònia acollirà un dels concerts, i el 25 de novembre aterrarà a Barcelona. No es tracta d'una tasca fàcil, i la colombiana està decidida a preparar-se físicament i estar al 100%, tal com es pot apreciar en un vídeo que ha publicat a Instagram. Ara bé, possiblement deixant-se emportar per l'emoció del moment, el càmara, que ha estat la seva parella Gerard Piqué, ha obviat que els seguidors no tardarien a fixar-se en alguns petits detalls. Shakira surt en un gimnàs, fent exercici, però sense haver-se maquillat, cosa que ha indignat alguns dels seus seguidors, que li han recomanat sortir amb una mica més de 'glamour'. No obstant això, els veritables fans de l'artista no s'han amagat, i ràpidament han sortit a defensar-la. I és que no té sentit maquillar-se si es troba fent exercici i que fer-ho sí que seria poc glamurós. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris