rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira sorprèn els seus seguidors amb un sensual vídeo nocturn a la piscina

La cantant colombiana exercita el seu cos sempre que pot per preparar-se per la nova gira

 

 

Shakira, impacient per iniciar la seva gira internacional, ha demostrat estar en la seva millor forma física. Per demostrar-ho ha penjat al seu compte d'Instagram un vídeo nedant de nit a la piscina. I es que la cantant segueix una rutina saludable i exigent amb exercicis i una dieta variada baixa en greixos, tal com es pot veure al seu compte d'Instagram. L'artista començarà aviat El Dorado World Tour 2017 i ha volgut preparar-se mentalment i físicament per poder estar a l'altura d'altres personalitats internacionals davant milers de persones. De fet, tot el que ha publicat últimament és referent a la seva pròxima gira, un tema vital per a la seva carrera professional. A més, Shakira també ha demostrat que els abdominals no són un repte per a ella i que és capaç de seguir fent-ne tot i la fatiga.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris