rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira viatja a Boston per visitar a un especialista i recuperar la seva veu

El postoperatori podria durar fins a un mes i mig i hauria de reposar la veu unes tres setmanes
imatge de la cantant Shakira | Cedida

 

Ja fa setmanes que s'informa sobre el moment delicat pel qual està travessant Shakira a causa d'una hemorràgia a les seves cordes vocals que l'han obligat a cancel·lar la seva gira europea 'El Dorado'. Després que es filtressin informacions sobre el seu estat de salut, la colombiana va decidir canviar d'otorinolaringòleg, apostant pel prestigiós cirurgià Steven M. Zeitels, considerat un dels millors laringòlegs del món. 

El famós laringòleg

La cantant colombiana va emprendre un viatge cap a Boston junt amb el seu germà Tonino, el passat 29 de novembre, per passar-hi cinc dies i visitar al reconegut especialista del Centre de Veu de l'Hospital General de Massachusetts, que ja ha operat a tot un seguit de cantants famosos i és considerat el millor del món, segons informa la revista 'Lecturas'.

 

Entre aquests es troben Adele i Sam Smith, els quals també van requerir la seva ajuda i Zeitels els va operar amb èxit. Així doncs, ara hauria de ser el torn de Shakira, que després de tantes molèsties causades per les seves cordes vocals, podria recuperar la seva veu i reprendre la gira, si tot va bé.

 

La metodologia de l'operació 

Segons unes declaracions del Doctor Juan Carlos Casado a la revista mencionada, la delicada operació es realitza «sota anestèsia general, amb un laringoscopi que s'introdueix per la boca i mitjançant un làser es produeix una vaporització de les lesions vasculars situades a la cara superior de les cordes vocals».

La recuperació de la veu

Pel que fa al postoperatori, assegura que podria durar fins a un mes i mig i que hauria de reposar la veu durant un període de temps d'entre dues i tres setmanes per a poder recuperar-se adequadament.

 

Tanmateix, la cantant se sent molt pressionada a causa de ser el punt de mira de tot el seu equip professional i dels seus fans. Fins i tot, s'hi podria sentir encara més si es recorda el cas d'Adele, ja que la cantant va confessar que en alguna ocasió la seva veu va canviar.

 

Un cúmul de problemes

La situació de la famosa va anar a pitjor, ja que no sols va haver d'abandonar els escenaris per recomanació dels seus metges, sinó que també es va complicar la seva relació amb Piqué i van aparèixer molts rumors sobre els conflictes de la parella, la qual ho intentava desacreditar amb publicacions a les xarxes socials.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris