rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Silene revela el tracte desigual que ha rebut per part del programa 'Masterchef'

«En molts moments he sentit que no tenia un tracte igualitari. Però quan ets dona, i a més immigrant, estàs acostumada a aquest maltractament. Fa 17 anys que vaig arribar a Espanya i m'he trobat de tot», ha explicat Silene
Silene llença greus acusacions contra Masterchef | Cedida
 

 

Silene, ex concursant de 'Masterchef' una de les més criticades pel públic, va ser expulsada del famós programa de cuina quedant a les portes de la final. Després d'aquest succés, Silene ha fet unes declaracions on mostra la seva indignació amb el programa per un presumpte tracte injust que ella atribueix al fet de ser immigrant i a la seva condició de dona: «En molts moments he sentit que no tenia un tracte igualitari. Però quan ets dona, i a més immigrant, estàs acostumada a aquest maltractament. Fa 17 anys que vaig arribar a Espanya i m'he trobat de tot», ha explicat Silene.

«He viscut moments d'injustícia, però no només amb mi, també amb altres companys», explicava Silene en una entrevista a la web de TVE. A més, Silene lamentava la valoració del seu últim plat i acusava el programa d'ensenyar únicament el que els interessa, no tot el que passa. La concursant, diu, ha quedat molt decebuda: «Esperava cuina, cuina i cuina. I m'ha faltat cuina mentre que hi ha hagut molt de tot, menys això. No m'interessava el món 'reality', tafaneria o romanços», ha argumentat. En el seu Twitter feia les següents declaracions:

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris