Sis aliments cancerígens que has d'eliminar de la teva dieta

Molts productes contenen substàncies químiques perilloses per al nostre organisme
Alguns aliments contenen substàncies cancerígenes | CatalunyaDiari.cat
 

Sabem que molts aliments porten substàncies químiques poc respectuoses amb el nostre organisme. No obstant això, encara desconeixem que molts productes que consumim de forma habitual poden provocar càncer. Si vols reduir aquest risc, upsocl.com et recomana que eliminis de la teva dieta aquests sis aliments.

 

Aliments en llauna: Diversos estudis van poder comprovar com aquests aliments sovint contenen Bisfenol-A (BPA), un componen molt nociu per al cos. El BPA és un disruptor endocrí que pot alterar el correcte funcionament hormonal del nostre organisme. Per aquest motiu es recomana reduir el consum d'aquests productes.

 

Carn seca o deshidratada: Tot i que pot sobtar que aquest aliment pugui contenir elements cancerígens, aquest tipus de carn conté nitrits, un componen que provoca que la carn es vegi en bon estat, però que contribueix a l'aparició de càncer.

 

Begudes gasoses: Ja sabíem que les begudes amb gas tenen grans quantitats de productes químics. El que no és tan estès és que contenen l'agent 4-metilimidazol (4-MI), que provoca el característic color marró i que es relaciona amb l'aparició de càncer.

 

Aliments light: Aquests aliments no son sinònim de saludable. Tot i tenir menys sucres i greixos, augmenten el risc de càncer per l'elevat nombre d'edulcorants artificials. Es recomana una alimentació sana de forma natural.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Crispetes preparades: En aquest cas tenim dos inconvenients. El primer és que les crispetes preparades per al microones contenen molt sucre. El segon és que contenen substàncies que generen un tipus d'àcid nociu. La millor opció és preparar-les de forma natural amb blat orgànic i oli vegetal.

 

Snacks fregits: Per últim, aquest producte conté glicidamida, un component cancerigen que es produeix als aliments sotmesos a altes temperatures.