Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Solvia posa a la venda tres centres hospitalaris del grup Quirónsalud

En una de les operacions immobiliàries més rellevants del 2017, Solvia posa en venda els hospitals Quirón de Barcelona, Erandio i Sant Sebastià
Hospital Quirón de Barcelona | Cedida

 

L'empresa immobiliària del Banc Sabadell, Solvia, ha posat a la venda tres hospitals del grup Quirónsalud, arrendats a Barcelona, Erandio i Sant Sebastià. Quironsalud és un grup hospitalari que pertany a la firma alemanya Fresenius. Els tres recintes hospitalaris sumen un total de gairebé noranta-cinc mil metres quadrats. Tal com informa 'El Periódico', aquesta operació de Solvia «serà una de les de més volum el 2017 i està previst que es tanqui abans de finals d'any». L'entitat espera que l'operació sigui d'interès per als inversos. Ja ha rebut ofertes de grups nacionals i internacionals «abans de posar els actius a la venda». Solvia ha indicat que, «actualment el mercat sanitari està presentant una gran escassetat d'oferta davant una creixent demanda», per aquest motiu, «els inversors es mostren molt interessats a trobar més oportunitats fora dels mercats clàssics (França, Alemanya i el Regne Unit), per drenar capital mobiliari cap al sector sanitari».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris