rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La catalana Sonia Ferrer va patir un tumor a la columna quan tenia 17 anys

La presentadora catalana no va poder complir el seu somni de ser ballarina
Sonia Ferrer va tenir un tumor a la columna | Cedida

 

Sonia Ferrer tenia el somni de ser ballarina, però es va trencar a causa d'un tumor de columna. Ho ha explicat a 'Lecturas', on ha parlat, per primera, vegada de l'experiència més traumàtica de la seva vida. L'anomalia, que li estrangulava la medul·la, va impedir-li continuar amb les seves habilitats artístiques, encara que gràcies a la seva fortalesa, va continuar endavant.

 

Detallant que li van detectar la malaltia amb 17 anys, va confessar que «va molt dur». «Havia acabat la carrera de dansa clàssica i tot es va acabar», lamenta. Haver anat a estudiar lluny de casa i veure els seus esforços per terra li va suposar veure sacrificada «la meva infància, sense la meva família a prop». No obstant això, «vaig pensar en una altra vida», la qual va aconseguir complir exitosament.

El cop més dur

«És el pitjor moment de la meva vida», va assegurar Sonia Ferrer, a qui van arribar a preparar per si es quedava «de per vida en cadira de rodes». L'aspirant a ballarina va lluitar per poder tornar a caminar i la duresa i tristesa amb què va viure aquells dies han fet que hagués mantingut aquesta història amagada durant tots aquests anys.

 

Els metges l'animaven a «caminar o córrer», ja que era una part important del procés per curar-se. No obstant això, el seu desànim era important. Fins i tot es va dibuixar «una estrella a la cicatriu» per tal que ningú la veiés. Ara, amb aquest malson superat, reconeix que no prendria la mateixa decisió, doncs és una lluita que va haver de viure per poder-la guanyar i arribar on és ara.

Una vida triomfant

Una vegada superada la intervenció del tumor, Sonia Ferrer es va decidir per estudiar Turisme. Durant la seva carrera, va començar a treballar en publicitat i televisió, sector que l'acabaria apassionant i convertint en l'exitosa professional que és avui en dia. Ara, presenta un programa a Telemadrid, convertint-se en una de les referències televisives de l'actualitat.

 

 

L'èxit de la catalana no només es queda en l'àmbit professional. En l'àmbit personal, viu apassionada per la seva filla, Laura, qui descriu com «una bomba, una joia». Admetent que li hagués agradat tenir més fills, afirma que amb la seva petita és molt feliç, i també amb la companyia de tots els gossos adoptats que té a casa, els quals omplen d'alegria el seu dia a dia.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris