rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

El PP porta a la Fiscalia els vídeos dels presos gravats al Congrés

La sorprenent transformació estètica de Letícia en els seus anys a la monarquia

Sempre hi ha rumors entorn de la monarca, i alguns d'ells assenyalen que Letícia és molt donada a les injeccions de botox i àcid hialurònic

La reina Letícia compleix aquest 15 de setembre els 45 anys i la majoria d'estilistes i dissenyadors de moda coincideixen en una cosa: la sobirana cada vegada se sent més còmoda a l'hora de vestir i tria amb millor gust. Letícia està cada dia més radiant, i per aquest motiu ha estat inclosa al rànquing de dones millor vestides segons la revista 'Vanity Fair'. Altres mitjans com el 'Paris Match' han lloat la seva bellesa: «És absolutament perfecta, una bellesa a mig camí entre la princesa Kelly i Rania de Jordània». De presentadora d'informatius a monarca, la reina ha tingut una història d'amor bastant controvertida amb Felip VI, i és cert que no s'entén massa amb alguns membres de la família reial, però sempre ha sabut mantenir una bona imatge, fins al punt que ella mateixa ha instaurat algunes noves normes a casa reial.

El seu canvi físic també ha estat espectacular, i la veritat és que només se li coneix una operació quirúrgica: la correcció d'una petita desviació nasal el 2008. La reina és de línies dures i marcades, per la qual cosa les seves tres zones més conflictives són el nas, el mentó i els pòmuls, segons informa 'Look'. Per descomptat, sempre hi ha rumors al voltant de la monarca, i alguns d'ells assenyalen que Letícia és molt donada a les injeccions de botox i àcid hialurònic per suavitzar les seves faccions. Alguns fins i tot insinuen un augment de pit. Segons el citat mitjà, Letícia també s'hauria col·locat odontologia invisible per corregir les seves dents, encara que tots aquests rumors són només això, rumors.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris