Un home sorprès assenyala cap al logotip de CaixaBank en un edifici modern.

Sorpresa màxima de CaixaBank a aquests clients: per fi ho tenen, era molt necessari

CaixaBank fa un pas endavant implantant aquest servei que ajudarà a molts clients a fer les seves gestions bancàries

CaixaBank ha fet un pas significatiu cap a la inclusió financera. Ho ha fet en implementar el servei de videointerpretació en llengua de signes, conegut com SVisual, a totes les seves oficines durant aquest mes de març.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal facilitar la comunicació amb clients amb discapacitat auditiva. I ho fa garantint una atenció personalitzada i sense barreres.

CaixaBank ajuda al 100% a aquests clients: en què consisteix el servei SVisual

SVisual és un servei de videointerpretació que permet a les persones amb discapacitat auditiva comunicar-se en temps real amb un intèrpret de llengua de signes a través d'una videotrucada. Durant la visita a l'oficina, el client i el gestor es connecten amb un intèrpret, qui facilita la conversa, assegurant que la informació es transmeti de manera clara i precisa.

Dona pensativa amb un edifici de CaixaBank de fons.
CaixaBank no deixa enrere cap dels seus clients | Europa Press, Ikostudio, catalunyadiari.com

Aquest servei està dirigit a clients amb discapacitat auditiva que utilitzen la llengua de signes com a mitjà de comunicació. En eliminar les barreres de comunicació, SVisual els permet accedir a serveis financers de manera autònoma i efectiva, millorant la seva experiència bancària i fomentant la seva independència.

Avantatges i característiques de SVisual

Està disponible a totes les oficines de CaixaBank, garantint que qualsevol client amb discapacitat auditiva pugui accedir al servei sense importar la seva ubicació.

  • Servei gratuït: No suposa cap cost addicional per al client, reafirmant el compromís de CaixaBank amb la inclusió i la igualtat d'oportunitats.
  • Facilitat d'ús: Els clients poden sol·licitar el servei a través del seu gestor personal o mitjançant l'aplicació mòbil CaixaBankNow, el que facilita la planificació de la seva visita a l'oficina.
  • Millora en la comunicació: En comptar amb un intèrpret especialitzat, s'eviten possibles malentesos i es garanteix que la informació financera es transmeti de forma transparent i comprensible.

Compromís de CaixaBank amb l'accessibilitat

La implementació de SVisual és un reflex del compromís continu de CaixaBank amb l'accessibilitat i la inclusió financera. A més d'aquest servei, l'entitat ha adaptat els seus caixers automàtics per a persones amb discapacitat visual, oferint opcions d'alt contrast, navegació guiada per veu i teclats en braille.

Una dona somrient amb ulleres i camisa blava asseguda en un escriptori amb una tassa de cafè, amb el logotip de CaixaBank visible a l'esquerra.
El compromís de CaixaBank és total | CaixaBank, StefanDahl

Així mateix, des de 2022, CaixaBank ofereix targetes amb codi de lectoescriptura braille, facilitant les transaccions a clients amb discapacitat visual. En l'àmbit digital, l'aplicació mòbil CaixaBankNow incorpora característiques d'accessibilitat, per exemple, ajustos de contrast i mides de font adequats per a persones amb baixa visió, a més d'opcions de navegació per veu.

El portal web de l'entitat és l'únic del sector a Espanya acreditat amb el nivell d'accessibilitat AA, i tot, segons les directrius per al contingut web 2.0 del W3C-WAI.