ÚLTIMA HORA

⚫️ Troben el cos sense vida del jove de 20 anys desaparegut a Catalunya

El sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres deixa un premi de 391.378,48 euros a Santa Susanna

La combinació guanyadora ha estat formada pels números 5, 24, 30, 31 i 43

El sorteig de l'Euromillones celebrat aquest divendres, 22 de desembre, ha deixat un important premi de 391.378,48 euros a la localitat barcelonina de Santa Susanna, al Maresme, i un altre de 39.067,07 euros a Badalona (Barcelonès). 

La combinació guanyadora del sorteig d'aquest divendres ha estat la formada pels números 5, 24, 30, 31 i 43, on els números 'estrella' han estat el 3 i el 6. La recaptació del sorteig ha augmentat fins als 59.449.896 euros. 

Com que en el sorteig no hi ha hagut cap butlleta encertada de Primera Categoria, és a dir, amb cinc encerts i les dues 'estrelles', en el pròxim sorteig de l'Euromillones es posarà en joc un premi de 25 milions d'euros.

Un premi de Segona Categoria i un de Tercera Categoria a Catalunya

En canvi, sí que hi ha va haver una butlleta premiada de Segona Categoria, amb cinc números encertats i una de les estrelles, que es va validar a l'Administració de Loteries número 1 de Santa Susanna, que cobrarà 391.378,48 euros.

De Tercera Categoria, amb cinc números encertats però sense cap estrella, també hi ha hagut una butlleta guanyadora a Catalunya. Concretament, es va validar al Despatx Receptor número 14.755 de Badalona i està premiada amb 39.067,07 euros.

El Millón

D'altra banda, el mateix premi de Segona Categoria també ha estat validat amb una butlleta guanyadora a l'Administració de Loteries número 95 de la ciutat de Madrid, tot i que a l'Estat Espanyol el premi més gran del sorteig l'ha donat l'anomenat 'El Millón'.

Concretament, la butlleta guanyadora d''El Millón' ha estat validada a Valdoviño, A Coruña, i rebrà 1 milió d'euros gràcies a la combinació VGZ90400.

La Grossa de Nadal

Aquest premi de l'Euromillones arriba a Catalunya en un dia on la Loteria de Nadal ha deixat una important pluja de milions. De fet, Catalunya és una de les zones d'Espanya que ha tingut més sort, ja que hi han arribat el Segon Premi, el Tercer Premi i diversos Cinquens Premis. 

De fet, el segon premi de la Loteria de Nadal, premiat amb 1 25.000 euros el dècim, va caure a tres de les quatre demarcacions catalanes: Barcelona, Tarragona i Lleida.