rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Sortegem a Instagram entrades per veure de franc el millor homenatge a Queen en concert a Barcelona

'Queen Forever' actuarà el proper 9 de febrer a la sala Razzmatazz de Barcelona. Sortegem dues entrades individuals entre els seguidors de l'Instagram de @Catalunya_Diari
Tolo Sanders interpreta Freddie Mercury. | CatalunyaDiari.cat

 

Qui no ha ballat, cantat i gaudit amb alguna de les cançons de la mítica banda britànica, Queen? 'Bohemian Rhapsody', 'We will rock you', 'We are the champions' o 'I want to break free' són alguns dels grans èxits de la història de la música que malauradament no podran ser tornats a viure amb la veu de Freddie Mercury en directe, però el divendres 9 de febrer a les 20.30 hores, a la Sala Razzmatazz de Barcelona, els fans de Queen tenen una cita que no es poden perdre, perquè la millor banda tribut, 'Queen Forever', realitzarà un concert per deixar a tothom bocabadat gràcies a la gran fidelitat en escenografia, llum i so amb la banda original. Podeu comprar les entrades clicant en aquest enllaç.

 

Sorteig a Instagram

Des de CatalunyaDiari.cat posem en marxa un nou concurs d'entrades perquè aneu de forma gratuïta al concert a Barcelona de Queen Forever que es farà a la Sala Razzmatazz el divendres 9 de febrer a partir de les 20.30 hores. Per participar al sorteig només heu de fer-vos seguidors del perfil Instagram de @Catalunya_Diari i entre tots els nostres seguidors sortejarem 2 entrades individuals per al concert! 

 

'Queen Forever' tocarà els grans èxits de la banda, a Barcelona. | Cedida

 

Més de 10.000 assistents a Queen Forever

'Queen Forever' arriba a Barcelona després de passar per València, Sevilla, Palma de Mallorca i moltes més ciutats, amb uns 10.000 assistents en els seus darrers concerts i una gira nacional i europea a la vista. Tolo Sanders, que va encarnar Freddie Mercury al popular programa d'Antena 3, 'Tu cara no me suena todavía', juntament amb Adrià Pujades (Brian May), són els impulsors del projecte, al qual s'hi han incorporat Gabriel Abrines (John Deacon), Haritz Caperichipi (Roger Taylor) i Sebastià Raimundo (Spike Edney), un equip per tornar a la vida durant unes hores la música de Queen.

 

El millor Queen després de Queen

Amb cuidades caracteritzacions i una posada en escena minuciosament dissenyada, la banda s'ha convertit ràpidament en el tribut més fidel: el millor Queen després de Queen. Durant dues hores els espectadors gaudiran d'un concert amb les cançons més conegudes i també alguna sorpresa, com temes que Queen mai va poder tocar en viu. En definitiva, un directe contundent, on el públic sent que està veient Freddie Mercury, Brian May i companyia. El mimetisme aconseguit sorprendrà el públic de Tarragona.