rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Stradivarius esgota la versió 'low-cost' de la ronyonera de Gucci

La ronyonera de la marca italiana té un preu de 890 euros, però a Stradivarius es pot trobar per només 12,99 euros

 

Famoses, expertes de moda, blogueres, ‘it girls’, totes elles s'han enamorat d'una de les grans tendències de la temporada que molts creien impossible: la ronyonera. Chiara Ferragni s'ha mostrat fan incondicional d'aquesta bossa amb el disseny de Miu Miu, i l'actriu Paula Echevarría llueix en múltiples ‘looks’ la ronyonera de Gucci de forma ovalada. 

 

Aquesta mateixa ha causat gran furor a les xarxes socials, i si es parla d'una bossa ronyonera, el de Gucci és un dels dissenys amb més visites d'Instagram. És per aquest motiu que no sorprèn veure a les botigues la versió ‘low-cost’ d'aquesta bossa. Aquesta vegada, no ha estat Primark el responsable de llançar el mercat el clon de la ronyonera embuatada de Gucci, sinó una de les marques més conegudes del gegant tèxtil Inditex.

 

La seva versió 'low-cost' 

A la pàgina web de Stradivarius es podia trobar la versió assequible d'aquesta ronyonera embuatada en forma ovalada de Gucci a un preu increïble. A la botiga oficial de la signatura italiana es pot trobar aquest disseny en diversos colors, com el vermell, el negre o el rosa empolsat per 890 euros, una bossa que no està a l'abast de molts.

Els tres models de la ronyonera d'Stradivarius, per 12,99 euros. | Stradivarius.

 

El gran èxit d'Stradivarius 

D'altra banda, a Stradivarius, i per només 12,99 euros, es podia comprar el clon d'aquesta ronyonera en vermell, rosa clar i blau elèctric. El seu preu i disseny han causat que actualment a la pàgina web de la signatura d'Inditex no estigui disponible aquesta bossa de tendència en cap dels seus colors. 

 

Segons sembla, des del grup tèxtil tenen previst ampliar les existències, i es pot enviar un avís quan es reposin els models d'aquesta ronyonera que ha causat furor entre tots els clients d'Stradivarius. L'única opció d'aconseguir-ne alguna és buscar a les botigues físiques si encara queda alguna unitat disponible.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris