Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Stradivarius versiona una bossa de Gucci de 3.400 euros i la ven per només 20 euros

La signatura 'low-cost' ha creat una bossa que recorda fidelment una de les més identificatives de la firma de luxe
La bossa de Gucci valorada en 3.400 euros | Gucci

 

La firma de luxe Gucci és una de les marques preferides per incomptables models, famoses, expertes de moda i 'influencers'. A més, els seus dissenys s'han convertit en els més copiats i versionats. Les firmes 'low-cost' H&M o Pull&Bear han versionat dos dels seus dissenys de sabates: el mocassí i les esportives blanques amb brodats florals. Aquesta setmana, a les botigues es pot trobar una altra gran imitació de la signatura Gucci de la mà de la marca d'Inditex, Stradivarius. Concretament, s'ha versionat una bossa, però no una qualsevol, sinó una de les més identificatives de la firma de luxe. Aquesta bossa de mà de Gucci de forma quadrada amb un aplic a la sivella d'una serp de dos caps en forma d'U i amb brodats florals multicolor té un preu a la pàgina web oficial de 3.400 euros. Stradivarius ha realitzat la seva versió aconseguint una gran semblança: els mateixos brodats, tatxes i la cadena. No obstant això, l'enorme diferència entre les dues és el preu, ja que a Stradivarius es pot trobar aquesta bossa per moltíssim menys, per només 19,95 euros.

 

La bossa de Stradivarius valorada en 19,95 euros | stradivarius

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris