rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un striptease enmig de Mercabarna acapara tota l'atenció dels clients

L'acte s'hauria produït mentre els clients estaven comprant al mercat

A vegades els llocs més inesperats criden l’atenció per fets del tot inusuals. És el que passa a Mercabarna, el mercat majorista per excel·lència de Barcelona, cada cert temps.

 

Amb la voluntat de cridar l’atenció del comprador i també de desconnectar de la feina —perquè no dir-ho— un dels comerços, Frutas Antonio, opta per dur a terme una campanya publicitària que dista força de les més habituals.

Un striptease, focus de l’entreteniment

Si, ho han llegit bé: un striptease. És el què ha ocorregut aquest divendres, 22 de desembre, mentre alguns dels clients del mercat passaven per davant d’una de les parades. De fet, una noia, tapada amb un lleuger vestit negre i unes enormes botes vermelles, ha col·locat una cadira al centre d’una botiga per, segons després, demanar a un noi que s’assegués en aquesta.

 

Tot seguit, la jove s’ha desfet de la indumentària en qüestió i ha procedit amb el ball sexual. Mentre el feia, però, la noia no només s’ha centrat amb l’home que, ja sense samarreta, restava assegut a la cadira. Ja que aquesta s’anava acostant a diferents persones de la multitudinària rotllana que s’ha organitzat per dur a terme alguns dels balls sexuals.

 

Finalment, la jove ha quedat completament nua i, fins i tot, ha acabat baixant els pantalons al noi. Aquest s’ha deixat fer però la cosa —afortunadament o no, segons com es miri— no ha anat a més i aquesta ha completat el seu número sense més incidents.

El primer ball sexual de molts

El ball, que ha estat enregistrat per moltes persones que integraven la rotllana, no ha estat el primer que s’organitza a Mercabarna. De fet, la botiga en qüestió, Frutas Antonio, acostuma a muntar sidrals com aquest cada cert temps.

 

Mercabarna, en una imatge d'arxiu | cedida.

Les xarxes van plenes de comentaris i de vídeos en relació a les pràctiques de la botiga. I és que a part d’organitzar balls sexuals, l’espai esmentat també ha dut a terme ‘minifestivals’ de ball davant de la botiga, mostres del producte amb hostesses i altres exhibicions eròtiques.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris