rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ahorramás és el supermercat més econòmic on fer la compra de Nadal

Cada família gastaria entorn als 200 euros en el sopar de Nadal, però aquesta xifra pot variar segons els supermercats que es triïn
És important buscar un supermercat econòmic per no gastar tant el Nadal | Cedida

 

Gran part dels catalans gasten molts diners per fer els tradicionals sopars de Nadal. Normalment són unes reunions familiars en les que es posa per menjar tot allò possible i com més millor. Productes tradicionals, exclusius o sofisticats, tot depèn de la família, però el que és comú en tothom és que mengem coses que no se solen menjar la resta de dies de l'any. Que passa llavors? Que la nostra llista de la compra és més cara del que sol ser.

  

 

 

Un informe que va realitzar l'OCU determina que cada família gasta entorn els 200 euros pel sopar de Nadal. Aquesta és una xifra aproximada i cal dir que pot variar molt segons el supermercat al que acudim a fer la compra, ja que en aquestes èpoques es poden arribar a augmentar en un 59% els preus de productes típics de Nadal com per exemple els peixos i marisc. El supermercat més barat de tots on fer la compra pel sopar de Nadal és la cadena Ahorramás.

Pujen els preus per Nadal

Gràcies a diversos estudis podem saber que és cert que les cadenes de supermercats pugen els preus quan arriba Nadal, ho fan amb aquells productes típics del que podríem anomenar com a cistell de Nadal. Productes com el pernil, les gambes, les angules, etc. seran molt més cars en alguns establiments.

A continuació deixem un llistat dels supermercats als quals més podrem estalviar si hi comprem els productes de Nadal i als quals ens gastarem més si hi anem a comprar:

Els més barats

1. Ahorramás: Ja de per si és una de les cadenes de supermercats més econòmiques de tota Espanya, a més per Nadal fan diverses promocions amb les quals pots arribar a estalviar fins a un 4% en productes nadalencs.

2. Eroski: Aquests establiments són els que més abaixen els seus preus en la campanya de Nadal, segons l'OCU, ho poden arribar a fer en fins a un 8% en productes típics de Nadal. Per aquest motiu, tot i no ser un dels més econòmics habitualment, sí que ho és en aquestes dates especials.

3. Mercadona: Tot i que ja és un dels supermercats més barats, a Mercadona també abaixen els preus de diversos productes que la gent sol comprar pel sopar de Nadal, ho fan fins a un 4%.

4. Alcampo: Aquesta cadena de supermercats té una particularitat, i és que tot i ser de la que augmenten preus en la campanya de Nadal, segueix sent una de les més barates a l'hora de fer la compra per aquesta data, i és que Alcampo és considerada com la tercera cadena de supermercats més barata d'Espanya.

Els més cars

5. Hipercor: En plena campanya nadalenca, la cadena de supermercats de 'El Corte Inglés' pot pujar els preus d'alimentació en un 15%segons dades proporcionades per l'OCU.

6. Carrefour: De per si ja és considerat com un dels establiments més cars per comprar i si ens fixem en època nadalenca, la cosa encara s'agreuja més. Arriben a apujar els preus fins a un 19%.

7. Caprabo: Habitualment és considerat un supermercat econòmic, però al Nadal és la cadena que més apuja els seus preus, ho arriben a fer en fins a un 61%. És per aquest motiu que és dels pitjors llocs on anar a comprar els productes del sopar de Nadal.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris