rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els supermercats més cars i els més econòmics segons l'Organització de Consumidors

Alcampo és el més barat de tots i Sánchez Romero o Ulabox són dos dels més cars
L'OCU ha fet una llista amb els supermercats més barats i els més cars. | Cedida

 

L’Organització de Consumidors i Usuaris ha fet pública una llista amb els supermercats més barats i amb els més cars. Segons les dades recollides una família es podria arribar a estalviar fins a 909 euros a l’any si compra en els establiments més econòmics. Per dur a terme aquest estudi s’han analitzat més de 164.000 preus d’un cistell de 233 productes de 1.137 establiments de tot l’estat.

Entre els més barats trobem, en primer lloc, Alcampo, seguit de Mercadona i Carrefour. Tot i així, des de l'OCU destaquen que Mercadona és l'opció més barata en la meitat de les ciutats estudiades, ja que aquestes no disposen de cap establiment d'Alcampo. En un punt mitjà, es troben altres cadenes com Lidl, Dia, Eroski i El Corte Inglés.

 

Per contra, a l'altra banda de la balança trobem els establiments més cars. En aqust cas lidera el grup Sánchez Romero, seguit de prop per la cadena Ulabox, un supermercat digital que només serveix producte fresc a l'àrea metropolitana de Barcelona i Madrid. En tercer lloc, es troba el supermercat Sorli Discau.

A més, l'OCU també ha analitzat les ciutats més barates per fer la compra. En aquest cas, el primer lloc l'ocupen Almeria i Puertollano. Després venen Ciudad Real, Jaén, Vigo, Logroño, Burgos, Granada i Sevilla. D'altra banda, les més cares són Palma de Mallorca, Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet, seguides de Terol. Per comunitats, Catalunya i les Balears són les més cares.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris