rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Surt a la llum el comentari que li va dir a cau d'orella David Bisbal a Chenoa: «Com t'he estimat»

Segons ha revelat Sandra Aladro a 'El programa de Ana Rosa', el cantant li va dir primer «Tranquil·la» i després li va llançar aquesta declaració
Chenoa i David Bisbal durant el concert al Palau Sant Jordi | RTVE

 

Les revelacions que Chenoa ha fet públiques a través del seu llibre 'Defectos perfectos' estan portant molta cua, sobretot els capítols en què parla de la mediàtica ruptura amb David Bisbal. La cantant ha revelat com va viure el moment en què David va fer públic la seva separació sense que ella en sabés res: «Volia morir-me. Vaig trucar a la seva germana. Quin 'paperot', la pobra. Em va dir que ho entengués, que no em podia donar el número nou. Havia canviat de telèfon. No hi havia cap manera de comunicar-me amb la persona amb la qual havia conviscut durant els últims anys. Va ser devastador». No obstant això, Chenoa també ha aprofitat per explicar detalls sobre la polèmica que va sorgir al voltant de la 'cobra' que li va fer Bisbal al concert de 'Operación Triunfo: El reencuentro'. Es va dir que estaven a punt de fer-se un petó i que David va apartar la cara, encara que sobre això, Chenoa ho té ben clar: «Jo sé el que la gent va veure i sé el que jo vaig viure». 

A més, la cantant ha revelat que ell li va dir una cosa a cau d'orella «que mai no revelaré». No obstant això, d'aquesta actuació té un record «meravellós»: «Com havia de ser». Però ara s'ha pogut saber el que li va dir David a Chenoa en aquesta abraçada que es va produir durant el duet més esperat del concert al Palau Sant Jordi de Barcelona. La col·laboradora de 'El programa de Ana Rosa', Sandra Aladro, ha fet sortir a la llum en exclusiva les paraules concretes: «Com t'he estimat». Segons Aladro, primer el cantant li va dir «Tranquil·la» i després li va dir aquestes paraules.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris