rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susana Griso llança un dard a Ana Rosa Quintana: 'Espejo Público' «no viu d'altres espais del canal»

Susana Griso no tanca les portes a fer més connexions «a peu de carrer»
Ana Rosa Quinta i Susana Griso | Ecoteuve

 

L'inici de setembre ha retornat als presentadors estrella de les principals cadenes de televisió en l'actualitat, ara ja de forma permanent després de la breu pausa que van suposar els atemptats de Barcelona i Cambrils en les seves vacances. Especialment per als presentadors i presentadores de continguts informatius com Susanna Griso i Ana Rosa Quintana. Les dues —estrelles dels seus programes i dels seus respectius canals— van decidir desplaçar-se al centre de l'actualitat tot i trobar-se de vacances per informar els espectadors de l'última hora d'uns atacs que van esglaiar a tot el país i a part del món. Un cop iniciat el mes de setembre, tornen als seus rols habituals com a presentadores i mediadores en els seus programes, i en aquest sentit, Susanna Griso ha ofert una entrevista a 'Ecoteuve.es' en què ha parlat, entre d'altres coses, de la seva competència amb Ana Rosa Cinquena pel 'control' dels matins.

Entre altres temes, Susanna Griso ha destacat que el seu retorn «a peu de carrer» durant els atemptats de Barcelona i Cambrils va fer que, probablement, es pugui tornar a repetir en el futur: «Des d'allà, i amb bona coordinació, puc tirar endavant el programa de quatre hores. El fet que hàgim perdut la por a fer aquest tipus de cobertures ens portarà a fer-ne moltíssimes més en un futur. La gent agraeix aquesta immediatesa». Malgrat tot, un dels punts més «calents» de l'entrevista, informativament parlant, és el petit dard enverinat que Susana ha enviat a Ana Rosa i a Telecinco en general, després de ser preguntada per les comparacions que segueixen donant-se entre les dues: «el meu programa l'elabora el departament d'Informatius, al principi generava reticències, però al llarg del temps s'ha demostrat que és un valor afegit».

 

El cop de gràcia, quan assegura que «els continguts són els d'actualitat, nosaltres no som un programa que visqui d'altres espais de la cadena», va directament enfocada a la famosa «retroalimentació» de Telecinco, és a dir, quan els programes de la cadena generen contingut per als altres, formant un cercle viciós pel qual, al final, la majoria de programes d'entreteniment acaben parlant dels mateix. Un dard que potser rep resposta des de Mediaset, ja que l'empresa està acostumada a respondre amb enginyosos acudits a les provocacions dels seus rivals del panorama televisiu.