rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Susanna Griso admet que li preocupa que el tema català estigui afectant la seva família

La presentadora confessa estar passant per un any «complicat»
Susanna Griso a Espejo Público | ANTENA 3

 

Per a Susanna Griso aquest any està essent molt intens, tant en la seva vida personal com pel que fa a l'àmbit professional. Com presentadora del programa 'Espejo Público', emès als matins a Antena 3, té més feina que mai a raó del procés català, un tema al qual s'està donant una gran cobertura mediàtica, així com ha fet Atresmedia.

 

Respecte a la seva vida personal, fa poc la presentadora va haver de dir adeu a la seva mare, que va morir fa uns dies. Tot i els durs moments, algun aspecte positiu ha aparegut i és que ha rebut un Ondas per segon cop, aquesta setmana.

 

No obstant això, sembla que el que realment preocupa la presentadora catalana és com tot el tema de Catalunya i la seva relació amb ell pot estar afectant la seva família. Assegura que la discussió a casa seva «és permanent».

«Em fa mal pensar que la política estigui per sobre de les persones»

Després de rebre el premi Ondas, la presentadora es va sotmetre a les preguntes d'un dels seus col·laboradors actuals a 'Espejo Público', Fran Rivera, qui la va acompanyar a la gal·la d'entrega de premis. A ell li ha confessat que «aquest ha estat un any complicat».

 

«Ha estat un any molt dur per a mi pel que fa a la política i això em fa sentir molt dèbil, tot i que alhora em dóna una fortalesa que fins ara no havia experimentat», explica la presentadora.

 

«Jo porto 20 anys a Madrid i això em permet mantenir una distància que és irreal perquè a la meva família hi ha persones de totes les sensibilitats polítiques», explicava Susanna, qui assegurava que fins al moment ho veia com quelcom positiu.

 

«D'alguna manera, la discussió a casa meva és permanent i això ha estat enriquidor durant molt temps, jo no ho veia com un problema sinó com una mostra de pluralitat, però hi ha moment en els que crec que s'ha perdut el respecte i em fa mal pensar que la política estigui per sobre de les persones», afegeix.

 

Susanna confessa que pateix pels seus: «fer patir a la gent que estimo és el temor més gran que tinc, tot i que jo tenia por a parlar en públic, de fet, el meu gran terror quan era petita era que s'emportessin la pissarra i que hagués de fer una exposició en públic».

El qüestionari irònic i nacionalista del seu espòs

El seu espòs, Carles Torras, s'ha mostrat, en més d'una ocasió, partidari al procés o, si més no, contrari a la defensa de la unitat d'Espanya per sobre de tot. Així ho va deixar clar en una publicació en què va elaborar un test de nacionalisme espanyol, tot tractat amb un to irònic.

 

En ell escrivia preguntes com: «Em preocupa més l'independentisme que la independència del poder judicial?», «Em molesta veure a nens a manifestacions sobiranistes i m'encanta portar als meus als actes de la Hispanitat?» o «És legítim ficar a la presó a un polític perquè pretén trencar Espanya?», entre moltes altres.

 

Susanna Griso i el seu espòs. | Cedida

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris