Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susanna Griso honra la seva difunta mare amb un altre homenatge a les xarxes socials

Es tracta d'un dibuix de la seva filla dedicat a la seva àvia
El dibuix de la filla de Susanna | Instagram

 

 

Susanna Griso es va enfrontar fa poc a un dels majors revessos de la seva vida: la pèrdua de la seva mare, a qui ja li va dedicar un bonic homenatge a les xarxes socials en compartir una fotografia de la seva joventut. Va morir per culpa d'una recaiguda, després d'un ictus que havia patit feia uns anys, i deixava la família completament devastada.

  

  

  

  

 

 

Susanna va compartir la imatge en el seu compte d'Instagram i afegia les següents paraules: «Adéu àvia», que escrivia a manera de comiat. La tendra imatge ha provocat quantitat de comentaris de suport, entre els quals es podien llegir: «Molt ànim, maca», «records que mai s'han de perdre» i «preciós», entre molts altres.

 

Diversos homenatges i dedicatòries a les xarxes socials

 

Aquest ha estat un de tants homenatges que la periodista li ha dedicat a la seva mare. En un altre, per exemple, compartia una fotografia de Montserrat i el seu marit, també mort, en una espècie de llac i amb un ampli somriure. En aquesta instantània escrivia «junts», en al·lusió que, per fi, tots dos s'havien reunit en el més enllà.


En una altra publicació, Susanna va publicar una fotografia del seu pare i de la seva mare en una espècie de sopar; destaca per tractar-se d'una fotografia en blanc i negre i perquè, malgrat estar parlant els dos amb persones diferents, apareixien agafades de la mà, demostrant el gran amor que es professaven. En aquesta ocasió la periodista va voler afegir, com explica 'El Español', un tros d'una cançó.Es tracta de la peça 'Els vells amants' de Joan Manuel Serrat, centrada completament en l'expressió de l'amor. L'extracte en qüestió resava: «Els seus cabells el temps ha tornat blancs. Les seves mans, nervioses i arrugades. Els seus cabells el temps ha tornat blancs, i una mica més trist la seva mirada. S'estimen com jo volgués ser estimat, (si els costums que segueixo ho permeten). Estimen com jo voldria ser estimat, quan l'esperança comença a estar seca».

 

 

Homenatge de Susanna Griso als seus pares morts | Instagram

 

Gran tristesa en el funeral

 

El funeral es va celebrar la tarda del passat dimarts, 22 de novembre. Al llarg de la jornada, Susanna va rebre a desenes de familiars i amics en el tanatori de Collserola, moments en els quals no va poder evitar plorar en recordar a la seva mare. Alejandra Prat i María Zurita, amigues molt properes de la presentadora, es van desplaçar fins a Barcelona per acompanyar-la en aquests difícils moments i donar-li tot el seu suport

 

 

Susanna Griso i els seus familiars en el funeral de la seva mare  | CatalunyaDiari.com

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris