rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Susanna Griso s'acomiada de la seva mare acompanyada dels seus amics i familiars

La periodista ha acudit al tanatori de Collserola
Imatge de Susanna Griso al tanatori | Cedida

 

Susanna Griso està vivint un dels moments més dolorosos i durs de la seva vida, tal com explica 'Semana'. Cal recordar que la presentadora de televisió va perdre aquest passat dilluns, 20 de novembre, a la seva mare, Montserrat Raventós amb 94 anys de vida. La mare de Susanna no va aconseguir superar una recaiguda després de patir un ictus fa tres anys i ha acabat perdent la vida. 

 

Per poder acomiadar-se de la seva mare, la periodista ha hagut de viatjar fins a Barcelona. Cal assenyalar que com no podia ser d'una altra forma, Susanna va utilitzar les xarxes socials per acomiadar-se de la seva mare publicant una imatge realment tendra acompanyada d'un missatge en el qual es podia llegir el següent: «Bon viatge, mare».

 

Imatge de Susanna Griso al tanatori | catalunyadiari.cat
 

Tal com podem observar a les imatges, Susanna es veu visiblement abatuda. Això sí, la presentadora va atendre tots els familiars i amics que la van acompanyar al tanatori de Collserola, però no va poder evitar plorar en recordar la seva mare.

 

Fa uns dies l'absència de Griso al plató de 'Espejo Público' va fer saltar totes les alarmes, i aquest dilluns va sortir a la llum que la periodista havia demanat uns dies lliures per «temes personals», ja que havia d'atendre qüestions relacionades amb un familiar. Poc després, el seu portaveu va anunciar que la mare de Susanna es trobava en estat greu.

«Ha patit una recaiguda després de l'ictus que va patir fa anys», va explicar llavors Francesc Perellada. Per aquest motiu, la presentadora es va veure obligada a demanar uns dies de descans i deixar que la seva substituta, Esther Vaquero, es posés al capdavant del programa. A més de l'afecte i el suport rebut, la periodista ha estat en tot moment acompanyada pel seu representant Francesc Parellada.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris