Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tamara Falcó s'estrena com a dissenyadora

Ha decidit esborrar totes les seves fotos d'Instagram per començar de zero
IMatge d'arxiu de Tamara Falcó. | Cedida

 

La casa d'Isabel Preysler està a punt de patir una vertadera revolució. L'encarregada d'aquesta és la seva filla Tamara Falcó, que ha decidit canviar per complet la seva carrera i fer un dels passos més importants de la seva vida. Ni més ni menys, ha decidit convertir-se en una dissenyadora d'èxit. Per aconseguir-ho ha fet també un altre canvi radical: ha esborrat totes les fotos del seu compte a Instagram per demostrar als seus seguidors que comença de zero amb un perfil molt més professional.

 

Un canvi de rumb important a la seva carrera

Així doncs, la filla d'Isabel Preysler publicava ahir la que s'ha convertit en la seva única imatge a la citada xarxa social. En aquesta foto posava rodejada de vestits i en una actitud de dissenyadora i anunciava: «Quines ganes d'ensenyar-vos la meva nova col·lecció que estarà disponible aviat». Molts dels seus seguidors s'han mostrat sorpresos amb la notícia.

 

Les xarxes socials, un punt d'inflexió a la vida de Tamara

L'any passat Tamara ja prenia una decisió dràstica pel que fa a les xarxes socials, la jove decidia prendre's un temps lliure sense exposar-se a Instagram i descansar de la pressió que suposa. Ara, després d'eliminar totes les imatges, demostra que vol trencar amb el passat i començar de zero amb aquesta nova aventura.

Passió per la moda

La germana d'Ana Boyer sempre ha demostrat que és una gran apassionada de la moda i que té molt bon gust en aquest tema. Alguns afirmen que, precisament els seus seguidors a les xarxes, seran els primers a veure els dissenys de Tamara, vist que la notícia ha causat molt d'entusiasme entre ells.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris