ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Tamara Gorro ensenya la seva panxa a Instagram després de donar a llum

La presentadora va donar a llum al seu segon fill fa menys d'una setmana
Tamara Gorro ensenya la seva panxa després de donar a llum | Blog de Tamara

 

Tamara Gorro està d'enhorabona. La dona del futbolista del València, Ezequiel Garay, va donar a llum fa una setmana amb el naixement del seu segon fill, Antonio. La presentadora va confirmar a través del seu compte d'Instagram que el seu petit ja havia nascut, durant tot el seu embaràs ha tingut molt informats als seus seguidors a través de la xarxa social.

 

Com és evident, però, el part ha deixat evidents seqüeles al seu cos. De fet, així ho ha expressat l'exparticipant de 'Mujeres y hombres y viceversa' al seu blog personal. D'altra banda, aquesta va afegir també que havia patit anèmia, i va aprofitar la notícia, per penjar una fotografia del seu cos després del part.

 

No pensa amb el seu aspecte

 

«Quan vaig sortir de l'hospital, diverses persones em van dir exactament el mateix: ‘Estàs estupenda, no tens gens de panxa…’», ha explicat al seu blog. Així mateix, segons Gorro, les paraules li van extrenyar força: «Aleshores, vaig respondre: ‘No mentiu... Mira quina panxa tinc. Ara, però, en comptes de vuit mesos, estic de cinc!’».

 

Gorro va prosseguir: «No entenia el perquè d'aquelles paraules. Primer, no és cert; segon, crec que, abans que el físic, hi ha moltes altres coses en un postpart».

 

Mostra panxa sense embuts

 

No pensa amb el pes; només amb l'estat de salut de la criatura. És el que ha afirmat Tamara després del part, mentre deia que «tenir panxa» després del part és quelcom «totalment normal».

 

Amb aquesta normalitat, doncs, Tamara Gorro no ha dubtat en 'presumir' de panxa a les xarxes socials. «No m'avergonyeix ensenyar-ho, a l'inrevés. Ho faig perquè podem estar meravelloses després de parir», assegura.

 

Tamara Gorro ensenyant panxa | El blog de Tamara

 

Comentaris