Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tanquen el web del referèndum després de l'ordre d'un jutge

La Gaurdia Civil s'ha personat a la seu de l'empresa que gestiona la pàgina
Imatge de l'anunci a favor del referèndum. | Cedida

 

La Guàrdia Civil s'ha personat aquesta tarda a la seu de l'empresa CDMon, encarregada de gestionar el web a favor del referèndum (referendum.cat). Com ha avançat 'El País', el domini ja ha estat anul·lat, tal com ha demanat un jutge, i ja no es pot modificar cap informació de la pàgina. És més, per molts usuaris ja serà impossible accedir a aquest contingut i en unes sis hores desapareixerà per tothom. Per la seva part, el Govern assegura que es restablirà l'accés a la pàgina tan aviat com es pugui. Mentrestant, el president Carles Puigdemont ha publicat un tuit amb un web alternatiu on els interessats poden consultar tot el referent al referèndum (referendum1oct.cat). A més, la retirada del web coincideix també amb la dels anuncis a favor de l'1-O. Des d'ahir a la nit, TV3 i Catalunya Ràdio ja no han tornat a emetre cap 'spot' relacionat amb el referèndum, tal com havien acordat en el contracte amb la Generalitat. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris