rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Telecinco acaba amb els rumors de favoritisme a 'Supervivientes 2017'

La decisió de la cadena de deixar Kiko sol amb Oriana i sense Gloria Camila ha acabat de tancar aquesta polèmica
Gloria Camila, perplexa quan va descobrir que Oriana estava amb Kiko | Telecinco

 

Hi havia molts rumors sobre un possible favoritisme a Gloria Camila per part de la direcció de 'Supervivientes 2017' i la cadena, Telecinco. Unes sospites que al principi van sortir per part dels mateixos concursants del 'reality', que fins i tot van arribar a estudiar la possibilitat que la filla de Rocío Jurado hagués pactat la seva victòria en el 'reality' i que Jorge Javier va desmentir rotundament. A mesura que passava el temps, Gloria Camila mostrava senyals inequívocs que volia marxar del programa, que semblava fer-se molt dur, i finalment va aconseguir la seva anhelada expulsió la setmana passada. No obstant això, el context en el qual va marxar no va fer sinó tancar el debat i desmentir els suposats tractes de favoritisme que estava rebent.

 

I és que després d'una dura setmana en què Gloria Camila vagava desolada pels racons de l'illa després de l'expulsió del seu xicot, Kiko, la jove va aconseguir «vèncer» a Jose Luis i va veure el cel obert quan va escoltar el seu nom com expulsada. Una il·lusió que poc li va durar, ja que després de sortir de l'illa va ser portada fins a la casa de l'arbre, on va contemplar, perplexa, que el seu xicot continuava a Hondures i que no estava sol, ja que a l'illa acabava d'aterrar ni més ni menys que Oriana, amb qui aquest havia tingut tensos enfrontaments en el passat. Una situació com a mínim dura per a una jove que semblava no poder continuar endavant amb l'experiència i que es va empitjorar encara més quan va descobrir el que estava passant.

 

 

Plató 'Supervivientes' | Telecinco

 

Ha estat gràcies a aquesta situació que Telecinco ha aconseguit donar per finalitzada la polèmica al voltant del suposat tracte privilegiat de la filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado. No obstant això, Gloria Camila no ha estat l'única acusada d'aquest tracte, ja que quan l'Alba Carrillo va decidir marxar de l'illa amb la seva mare també van saltar les alarmes. La insistència de Jorge Javier a què continués participant va encendre l'espurna dels rumors, si bé després es va justificar al·legant l'elevada multa que l'ex de Feliciano López hauria d'abonar en cas que abandonés el concurs, entre d'altres. Ara que cada vegada són menys els participants, queda per veure com s'acabarà de resoldre aquesta situació i cap a on s'inclinarà la balança.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris