rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Telecinco comença a produir ‘Factor X’ amb Jesús Vázquez com a presentador

El concurs busca participants per formar part de les audicions
Imatge de 'Factor X'. | Cedida

 

Telecinco suma un nou concurs de televisió al nostre país, després de 'La Voz' i 'Got Talent Espanya', anomenat 'Factor X'. Aquest programa busca un solista o un grup musical amb una marcada personalitat disposat a potenciar al màxim les seves qualitats, treballar sobre els aspectes que més necessiten polir i brillar sobre l'escenari com una veritable estrella. Aquests són els ingredients del programa. Un talent show que emociona al públic i converteix la persona triada en una veritable estrella, tal com explica 'Telecinco'.

 

Un altre any més, el programa serà presentat per Jesús Vázquez i serà l'encarregat d'engegar en els pròxims dies el procés de selecció dels concursants. Totes les persones que estiguin interessades en formar part del programa podran participar a través d'un formulari allotjat a la web del mateix o a través del número de telèfon 806 51 44 81.

Cal destacar que el càsting està dirigit a majors de 16 anys i està obert a cantants de qualsevol estil musical ja actuïn en grup o en solitari. Una vegada superis les primeres audicions, els aspirants s'agrupen en quatre categories: nois i noies de fins a 24 anys, participants majors de 25 anys i grups. A la següent fase, el programa assignarà als quatre jutges una de les categories, de la qual serà el guia. A partir d'aquest instant, els jutges estableixen una veritable competició per coronar-se com el mentor guanyador, traient el millor de cadascun de tots els seus artistes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris